Finn din gressklipper

Automower

Få jobben gjort

Gjør vedlikehold av plenen til et minimum med Automower®. Enten du har bratte bakker, smale passasjer, tøft terreng eller en uvanlig form på hagen, finnes det alltid en modell som enkelt kan klippe din plen til perfeksjon.

Gressklipper

Klipp med stil

Med en gressklipper fra Husqvarna blir jobben gjort som en lek. Vi har modeller som går på bensin eller batteri, og du kan få med og uten motordrevet fremdrift. Her er det bare å ta et valg.

Frontklipper

For den komfortable

Med det frontmonterte klippeaggregatet og leddstyring er det vanskelig å finne steder der Husqvarna Rider ikke kommer til. Kombinasjonen av kontroll, komfort og effektivitet vil ikke bare gjøre arbeidet enklere.

Hagetraktor

De store jobbene

Siden en Husqvarna hagetraktor betjenes med pedaler, kan du styre med begge hendene. Det betyr komfort, kontroll og sikker drift hele tiden. Og det spiller ingen rolle hva slags plen du står overfor.

Husqvarnas robotgressklippere er konstruert for alle plentyper. Over to millioner huseiere stoler allerede på at Automower® gir dem intelligent og praktisk plenpleie 24/7.

Våre anbefalinger

310 MarkII

Med det kompakte designet med fire hjul er 310 Mark II en robotgressklipper som enkelt tar hånd om plener på opptil 1000 m². Den kan håndtere skråninger med en 40 % helling og navigere seg gjennom smale passasjer, hvor den bytter til systematisk klippemodus for å redusere antall svinger og minimere hjulspor. Klipperen er enkel å bruke og rengjøre, og har frostbeskyttelse og en værtimer, som justerer klippetiden etter sesongen og avbryter klippeplanen i tilfelle frost.

430X

430X NERA er en robotgressklipper for komplekse plener opp til 3200 m². Oppnå presisjonsklipping med virtuelle grenser via Automower® Connect-appen og den valgfrie Husqvarna EPOS™ plug-in og referansestasjon, som eliminerer risikoen for kabelbrudd. Smarte funksjoner som å unngå objekter reduserer risikoen for uplanlagte stopp, og med det virtuelle kartet opprettet via GPS er Automower® Zone Control aktivert.

450X NERA

450X NERA er en høyytelses robotgressklipper, ideell for plener opp til 5000 m². Trådløs installasjon via Automower® Connect-appen og Husqvarna EPOS™ plug-in og referansestasjon resulterer i tilpassbart plenvedlikehold ved virtuelle grenser – og ingen risiko for kabelbrudd. Uplanlagte stopp reduseres med en teknologi som hjelper klipperen med å unngå gjenstander.

435x AWD

435X AWD er en robotgressklipper med utmerket ytelse i skråninger og evne til å takle ulendt terreng og plener på opptil 3500 m². Firehjulsdriften håndterer hellinger opptil 70 %, og det leddelte karosseriet gir utmerket manøvrerbarhet og trekkraft i krevende terreng og smale passasjer. Med den innebygde GPS-en kan klipperen lage et virtuelt kart over plenen.
Full oversikt med veiledende priser kan sees hos Husqvarna

Vet du ikke hvilken Automower som passer for deg? Ta testen på Husqvarna sin hjemmeside

Vinterhotell med "all-inclusive" for din Automower

En robotgressklipper er en avansert maskin som også arbeider i et vått og ofte skittent miljø. Hvis du regelmessig vedlikeholder og rengjør gressklipperen, kan du forhindre at jord og vann kommer inn i sensitive områder. Dette vil ikke bare forlenge din Husqvarna Automower’s liv, men også hindre uforutsette utgifter.

Grunnpakke

kr 1200 Pr service
  • Full service
  • Knivbytte
  • Batterikontroll

Bronse

kr 1800 Pr år
  • Grunnpakke
  • Vinterlagring

Sølv

kr 2600 Pr år
  • Bronsepakke
  • Hente & Oppstart*
Populær

Gull

kr 3300 Pr år
  • Sølvpakke
  • 1 Xtra Knivbytte*

Fyll ut skjema og vi kontakter deg for servicetime

Våre kampanjer og tilbud

Få kr. 750,- i avslag på vinterservice av din Automower

Få kr. 750,- i avslag på vinterservice av din Automower

God service forlenger levetiden. Nå får du kr. 750,- (inkl.mva.) i avslag på vinterservice av din Automower. For oversikt av våre servicepakker, trykk her. Vi kan i tillegg tilby vinterlagring. *tilbudet gjelder f.o.m. 3/11-2021 t.o.m. 31/12-2021 på Automower solgt i 2019, 2020 og 2021 og retter seg mot privatkunder (100 – 400 serie)…
Kampanje på Høytrykksvasker

Kampanje på Høytrykksvasker

Vårens første tegn er fuglekvitter, hestehov og lyden av naboen som har tatt turen ut i hagen. Enten det er bilen, båten, terrassen eller huset som skal rengjøres – en høytrykksvasker kommer godt med i de aller fleste hjem. Fra 29. mars – 11. april har vi kampanje hvor man får en terrassevasker inkludert i…
Har du glemt å få montert på plogen i år og?

Har du glemt å få montert på plogen i år og?

INGEN FARE. VI TILBYR VINTERLAGRING. Til alle dere som ønsker å ta godt vare på deres Automower, kan vi tilby vinterhotell med «all inclusive» for din robotklipper. Du kan velge mellom våre tre servicenivå, Gull, Sølv eller Bronse, ut i fra ditt behov og ønske. Gå inn på vår hjemmeside www.helstadlandbruk.no/vinterlagring og se hva vi…
Del med andre